Yogamat

Yogamat

-

Idén till den här boken föddes efter Annas första yogaretreat där Cecilia Davidsson – eller Cissi, som hon kallas – lagade maten. I fem dagar fick deltagarna äta mat som gick rakt ut i kroppen och gjorde gott. Smakerna var fantastiska och samtidigt mådde Anna bättre än någonsin – hon kände sig mätt och nöjd. Men väl hemma igen ramlade Anna snabbt tillbaka i gamla hjulspår.
Det var då tankarna kom att det måste finnas fler som yogar eller gör något liknande där man blir medveten om sin kropp och gärna skulle äta bättre, men har svårt att få till det i sin vardag. Då började Cissis arbete med att dokumentera alla underbara rätter hon skapar och snart kommer boken med yogagröt, matiga luncher, underbara middagsrätter och sköna bufféer som är perfekta om man vill
bjuda sina vänner på något utöver det vanliga som samtidigt får dem att må bra.
Dessutom finns här mellanmålen som passar perfekt efter ett sent yogapass, vilket är vanligt om man vill få in yogan i ett vanligt storstads- eller familjeliv. De flesta ingredienserna i boken finns i vilken livsmedelsbutik som helst, medan några få behöver inhandlas i hälsokosten eller i en asiatisk livsmedelsbutik. Vi kommer skriva lite mer om dem här så att du är redo när boken kommer ut i handeln i maj.

Missa inte vår artikel i tidningen Buffé!

Anna Gidgård och Cecilia Davidsson

Anna & Cissi

Om ossPosted by Cecilia Tue, January 17, 2012 17:49:25
Hej, det är vi som har skrivit en kokbok tillsammans. Men den kommer inte ut förrän i maj så du får ha lite tålamod!